Silah Kralı

Silah Kralı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Mart 2016

The Weapon King adlı yeni heyecan verici oyunun olayları, büyük bir tehlikeye maruz kalan masalsı bir dünyada geçiyor. Tamamen tesadüfen, öteki boyuta açılan kapılar keşfedildi ve kötü güçler huzurlu ve refah içinde olan bu dünyaya akın etti. İnsanlar binlerce kayıp veriyor ve eğer o yetenekli ustanın silah yaratmayı üstlenmemiş olması durumunda bu durumun nereye varacağı bilinmiyor. İşte bu yetenekli ustanın rolünü üstleneceksiniz ve üzerinize büyük bir sorumluluk yükleniyor, bu yüzden dikkatli olun.
The Weapon King, son zamanlarda mobil platformlarda çıkan en iyi zaman öldürücülerden biri, harika görsel bileşenler, orijinal oyun çözümleri, yüzlerce silah yaratma seçeneği, tüm bunlar sizi uzun saatler boyunca içine çekebilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSilah Kralı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.28  Orijinal

16.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Silah Kralı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı