Thinkrolls: Krallar ve Kraliçeler

Thinkrolls: Krallar ve Kraliçeler
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    28 Kasım 2016

Geliştirici stüdyo, varlığının tarihi boyunca Thinkrolls adı altında bir dizi benzersiz bulmaca yayınladı. Oyunlar düzenli olarak çıkıyor olsa da aralarındaki süreler oldukça uzun, bu da oldukça basit bir şekilde açıklanabilir; her bir proje son derece kaliteli bir şekilde yapılmıştır.
Thinkrolls: Krallar ve Kraliçeler - önceki bölümler gibi oyun mekanizmasında mantık ve fizik yasalarını kullanarak yeni bir bölümdür. Oyunun amacı oldukça basit: karakteri çıkışa götürmek, ancak bunun için eşyaları hareket ettirmeniz, birleştirmeniz, fiziksel problemleri çözmeniz ve bu esnada yolu doğru bir şekilde hesaplamanız gerekiyor. Thinkrolls: Krallar ve Kraliçeler'de toplamda 288'den fazla seviye bulunmakta ve her biri size yeni görevler ve maceralar sunacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunThinkrolls: Krallar ve Kraliçeler

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

28.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Thinkrolls: Krallar ve Kraliçeler üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı