Kule Savunma Kahramanları 2

Kule Savunma Kahramanları 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    22 Ekim 2016

Cube Software'ın en bilinen projeleri arasında Block Tank Wars ve devamı ile elbette ki ortaya çıktığında gerçek bir sansasyon yaratan taktik strateji Kule Savunma Kahramanları sayılabilir. Minimalist grafiğin ve sürükleyici oyun akışının uyumlu birleşimi sayesinde büyük bir etki yarattı.
Kule Savunma Kahramanları 2 - oyunun modern bir versiyonu olan devamıdır. Hikaye aynı, sorumsuz kullanıcılar, ne pahasına olursa olsun geçiş ücretini ödemek istemiyor; sizin rolünüz kontrolör olmak ve tamamen serbest bir şekilde hareket etmektir. Böylece, yol boyunca savaş kulelerini kurarak bedava yolculuk yapanları acımasızca yok ediyorsunuz. Diğer konularda, devam oyunu belirgin bir şekilde geliştirilmiş grafikler, yeni seviyeler, gelişim sistemi, yeni kuleler ve daha fazlasını aldı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKule Savunma Kahramanları 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

11.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kule Savunma Kahramanları 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı