Büyücünün Kulesi (Yayınlanmamış)

Büyücünün Kulesi (Yayınlanmamış)
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Aralık 2016

Büyücünün Kulesi adlı yeni piksel platform oyununun hikayesi, en korkutucu yerlerinden birinin kötü bir büyücünün kulesi olduğu masalsı bir dünyada geçiyor. Büyücü sürekli olarak, çevredeki köylerin barışçıl sakinlerini terörize etmek için yardımcılarını gönderiyor. Ancak bir gün yalnız bir savaşçı, şiddete son vermeye karar veriyor ve büyücüyü yok etmek için kaleye doğru yola çıkıyor.
Büyücünün Kulesi, platform oyunları türünün tüm kanunlarına göre yapılmış bir oyun, ancak geliştiriciler oldukça ilginç oyun özellikleri sunmuşlar. Oynayacağınız kale tamamen açık ve serbestçe konumlar arasında hareket edebilirsiniz. Ayrıca yol boyunca çeşitli nesneler, öğelerle karşılaşacaksınız, bunları farklı amaçlar için kullanabileceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBüyücünün Kulesi (Yayınlanmamış)

PREMIUM SATIN ALIN

v0.5  Orijinal

13.12.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Büyücünün Kulesi (Yayınlanmamış) üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı