Underworld Stick Mafia 18+

Underworld Stick Mafia 18+
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Kasım 2016

Kendi varlığı boyunca Awesome Action Games stüdyosu, kıskanılacak sayıda oyun çıkardı, ancak projelerinin büyük çoğunluğu oldukça düşük kalitede ve yalnızca Stickman'ın başrolde olduğu aksiyon oyunları serisi oyuncuların takdirini kazandı.
Underworld Stick Mafia 18+ - popüler serinin devamı, genel oyun mekaniği türün tüm geleneklerine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Çeşitli silahlarla her türlü düşmanı yok etmeniz gerekecek ve kazandığınız puanlar ve ödüllerle karakterinizi geliştirebilir ve yeni silah örnekleri satın alabilirsiniz.
Ancak bu sefer şehrinizdeki oldukça pervasız suçla mücadele etmeniz gerekecek. Mafyanın ateşini söndürmek için sizi uygun bir ajans işe alıyor ve işinize başlıyorsunuz. Görsel olarak Underworld Stick Mafia 18+ serinin ruhuna uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunUnderworld Stick Mafia 18+

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

2.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Underworld Stick Mafia 18+ üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı