Vadiler Arası

Vadiler Arası
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    10 Mart 2020

Harika bir oyun, burada canlı vadiyi keşfederek muhteşem bir dünya inşa edebilirsiniz. Oyun 2017 yılında 'Play by Play' yarışmasında 3 ödül kazandı. Yüksek teknolojilere bağlı olmayan kendi dünyanızı yaratmaya başlayın. Ekolojik olma ve doğaya yakınlık, oyunun mekanları için en önemli seçim kriterleridir. Hassas ekosistemi değiştirmeden manzarayı değiştirin. Oyun, yoğun bir iş gününden sonra rahatlamanıza yardımcı olan sakin bir tempoda oynanabilir. Oyunu harika bir özgün müzik tamamlıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.3.4 build 10201

  • İşletim Sistemi Sürümü: iOS 10.3+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 200 Mb

İndir oyunVadiler Arası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.4 build 10201  Orijinal

10.03.2020 - Görevler büyük bir güncelleme aldı! Sadece yeni görevler eklemekle kalmadık, aynı zamanda önceki görev seviyelerinin bir kısmını da güncelledik. Görev seviyeleri 5, 6, 8-11 ve 13-15 güncellendi ve yeniden dengelendi. Eğer bu görev seviyelerinden birindeyseniz ve görevlerinizi sıfırlayıp güncellemeleri almak istiyorsanız, görev ekranında 'Görevleri Sıfırla' butonunu kullanabilirsiniz (not: bu, mevcut tüm ilerlemenizi sıfırlar).
- Bu nedir? Artık her hayvanın özelliklerini geliştirmek için yükseltebileceğiniz gibi, kilidini açabileceğiniz birkaç yeni hayvan da var!
- Menüde de köklü bir yenileme yapıldı ve bir dizi hata mesajı düzeltildi. Ayrıca, hayvanlarımızın nerede yürüyüş yapacaklarını daha akıllıca seçmelerine yardımcı olmak için bazı güncellemeler de ekledik.
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Vadiler Arası üzerinde iOS

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı