Vegas Havuz Köpekleri

Vegas Havuz Köpekleri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Nisan 2015

Vegas Havuz Köpekleri, Android için klasik bilardonun birçok versiyonundan biridir. Olaylar Vegas şehrinde geçiyor, ancak bu durum yaşanan olayları etkilemiyor. Konumun tek işareti, arka planda yer alan slot makineleri ve hepsi bu.
Oyun, 3D grafiklere, iyi yapılmış bir masa modeline, nesnelerin davranışında doğru fiziğe ve oyuncuların keyifle bir veya iki oyun geçirebileceği diğer hoş özelliklere sahip.
Kamerayı istediğimiz gibi ayarlama imkanı, topların konumunu doğru bir şekilde değerlendirmemizi ve kesin bir vuruş yapmamızı sağlıyor. Dört farklı kurallardan birini seçerek, sanal rakibinizin profesyonellik seviyesini de ayarlayabilirsiniz. En yüksek seviyede, gerçek bir ustalık sergilemeniz gerekecek, aksi takdirde rakip, hiçbir topu sokmanıza izin vermeyecektir. Ama en önemlisi, iki oyuncu için bir oyun oluşturabilir ve gerçek bir rakiple mücadele edebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunVegas Havuz Köpekleri

PREMIUM SATIN ALIN

v2.1.14  Orijinal

14.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 1

Yorumlar ile Vegas Havuz Köpekleri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı