Way Walkers: Üniversite 2

Way Walkers: Üniversite 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Ocak 2018

Way Walkers: Üniversite 2 – Android'da kendinize bir yol seçmeniz gereken interaktif üçlemenin ikinci bölümü. Bu oyunda tekrar yetenekler şehrinde olacaksınız, burada hala gizemli bir saldırıdan kurtulamadılar ve kimse bunun neden ve niçin yapıldığını anlamıyor. Bu oyunda, avlanmayı seçip gerçeği ortaya çıkarmaya mı çalışacaksınız yoksa güzel şehirde normal bir yaşam sürmeye mi çalışacaksınız? Doğru seçimi yapın ve yetenek sınıfınızda başarılı olun, ayrıca sizi sırların ve bilmecelerin çözümüne götürecek ipuçları ve kanıtlar toplayın. Tüm isteklerinizi ve cevaplarınızı dengeleyebilir misiniz, böylece dostluğunuzu yok etmeden ve düşmanlarınızla rekabetinizi daha da kötüleştirmeden?

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunWay Walkers: Üniversite 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.0  Orijinal

16.01.2018 Metin arka plan rengini değiştirebilirsiniz. Siyah, beyaz veya sepya seçimi; Ayrıca metin boyutunu da değiştirebilirsiniz.
Dosyalar:KlimKlim
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Way Walkers: Üniversite 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı