WGT : Dünya Golf Turu Oyunu

WGT : Dünya Golf Turu Oyunu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Şubat 2016

Tarihsel verilere göre golf oyunu, 14. yüzyılda İskoçya'da ortaya çıkmış ve o zamandan beri dünya genelinde büyük bir popülarite kazanmıştır. Günümüzde, yavaşça düşünmeyi ve ılımlı fiziksel yüklenmeleri bir araya getiren en prestijli ve pahalı spor dallarından biridir.
WGT : Dünya Golf Turu Oyunu, geliştiricilerinin gerçekçiliğe odaklandığı çevrimiçi golf simülatörüdür; mükemmel üç boyutlu grafikler, gerçekçi fizik ve gerçekten var olan turnuvalar sunmaktadır. Ayrıca oyunda, sporcu imajının oluşturulmasından, topların, sopaların ve diğer ekipmanların seçimine kadar geniş geliştirme ve ilerleme olanakları mevcuttur. En büyük turnuvaların en ünlü mekanlarını içeren zengin bir saha seçeneği de dikkate değerdir. Tek oyuncu modunun yanı sıra, arkadaşlarınızla çok oyunculu modda rekabet etme fırsatınız da olacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunWGT : Dünya Golf Turu Oyunu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.19.10  Orijinal

26.02.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile WGT : Dünya Golf Turu Oyunu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı