Wonder Tactics

Wonder Tactics
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    26 Mayıs 2017

Geliştirici stüdyo Com2uS, mobil cihaz sahipleri tarafından birçok rol yapma oyununun yaratıcısı olarak iyi tanınmaktadır. Bu geliştiricinin en önemli özelliklerinden biri, piyasaya sürdükleri rol yapma oyunlarının farklı yönleri ve alt türleri ile çeşitliliğidir. Projelerin büyük bir kısmı, oyuncudan düşüncelilik ve deneyim gerektiren karmaşık mekaniklere sahip, zorlu oyunlardır.
Wonder Tactics, Com2uS'un alışılmış formatından uzaklaşarak basit bir çevrimiçi RPG ve savaş arenası unsurları içeren bir oyun çıkardığı bir rol yapma oyunudur. Oyun süreci, dinamikliği ve geniş gelişim olanakları ile birlikte sade bir biçimde sunulmuştur. Bu nedenle, bu proje, arenada savaşıp zaman kaybetmeden oyunu öğrenmek istemeyenlerin beğenisine hitap edecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunWonder Tactics

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4.8  Orijinal

26.05.2017 - Hatalar düzeltildi
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Wonder Tactics üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı