Zombi avcıları takımı

Zombi avcıları takımı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    11 Kasım 2015

Zombi avcıları takımı - günümüzde popüler olan zombi kıyameti türünde yapılmış klasik bir arcade aksiyon oyununun temsilcisidir. Elit zombi imha ekibini kontrol altına alacak ve virüsün Dünya'da yayılmasını durdurmaya çalışacaksınız. Arcade oyun tarzına rağmen, görevleri başarıyla tamamlamak için düşünmeniz gerekecek, çünkü mevcut karakterlerin her biri benzersiz yetenek ve beceri setine sahip olup, bunların geliştirilmesi ve kullanılması dikkatli bir yaklaşım gerektirmektedir. Yeteneklerin yanı sıra, gerçekten etkileyici bir zenginlikte silah geliştirme seçeneği de bulunmaktadır.
Oyun mekaniği yeterince basittir; karakterleri kontrol ederek yatay seviyelerde hareket edin ve yürüyen ölü ordularını yok edin. Lokasyonları geçerken, kahramanları geliştirin ve onları bir sonraki baskın için donatın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZombi avcıları takımı

PREMIUM SATIN ALIN

v2.9  Orijinal

11.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zombi avcıları takımı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı