Star Trek Trexels

Star Trek Trexels
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    04 Haziran 2016

Star Trek Trexels - birçok türü bir araya getiren bir oyun, bu bir arcade, strateji ve hatta bir çiftlik oyunudur. Oyun hikayesi, Dünya'nın filosu ile bilinmeyen bir uzaylı medeniyetinin temsilcileri arasındaki beklenmedik bir çatışmanın ardından gelişmeye başlıyor, sizi bir ekibin lideri olarak, olayın araştırılması için uzak ve keşfedilmemiş bir uzay bölgesine gönderiyorlar. Ama önce keşif için hazırlanmak, mürettebatı toplamak, gemiyi inşa etmek, yiyecek temin etmek gerekiyor ve işte burada geliştiriciler oyunculara tam bir hareket özgürlüğü sağlıyor, herkes neyi ve nasıl inşa edeceğine ve geliştireceğine kendisi karar verecek. Sonunda hazırlıklar tamamlandığında, maceralar, bulmacalar ve sırlarla dolu bir uzay yolculuğuna çıkın.
Oyun, hem Star Trek evreninin hayranları hem de diğer oyuncular arasında oldukça tartışmalı bir görüşe neden olduğunu belirtmek gerekir, kendi görüşünüzü oluşturmanın tek yolu var.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
5.3
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev2.1.1

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.0+
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!

İndir oyunStar Trek Trexels

PREMIUM SATIN ALIN

v2.1.1  Orijinal

4.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Star Trek Trexels üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı