16bit Trader

16bit Trader
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Nisan 2015

16bit Trader - en bilinen topraklarda en başarılı tüccar olmanıza olanak tanıyan eşsiz bir ekonomik stratejidir. Hikaye, kaderin bir cilvesi olarak küçük bir işletmenin varisi olan genç bir adamı anlatacak. Bir zamanlar babanız aile işini büyük başarılara ulaştırmayı başardı, ancak ebeveynin trajik ölümünden sonra rakipler ve hasetçiler ticaret imparatorluğunu yıkmak için her şeyi yaptı. Ve şimdi, geçmişin zayıf kalıntılarının sahibisiniz.
Gençlik, hırs ve intikam arzusu, genç ve deneyimsiz taciri sadece kârlı bir işi yeniden canlandırmaya ve daha fazlasını başarmaya itmekle kalmaz, aynı zamanda fantezi krallıklarının sonsuz genişliklerinde tüm felaketlerin sorumlusunu bulup cezalandırmaya da iter.
Farklı türdeki arabaları bir kervana dönüştürün, yerel içki evlerinde koruma kiralayın ve "Daha ucuza satın, daha pahalıya sat"© ilkesini kullanarak etrafta dolaşmaya çıkın. Örneğin, köyler maliyetine yiyecek sunarken, kaleler ve büyük şehirler yiyecekleri sevinçle satın alacak. Alım-satımın yanı sıra yolda çeşitli maceralar, felaketler ve ilgi çekici karşılaşmalar sizi bekliyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyun16bit Trader

PREMIUM SATIN ALIN

v1.04  Orijinal

3.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile 16bit Trader üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı