1Quest

1Quest
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Şubat 2015

Roguelike, oldukça karmaşık kuralları ve oyun mekanikleri ile tanınan oldukça popüler bir oyun türüdür. 1Quest, Android için klasik bir roguelike olup, geliştiricileri oyun sürecinin zorluğuna yaklaşımını biraz gözden geçirmiş ve geçişi belirgin şekilde kolaylaştırmıştır.
Oyun, kanlı bir cult'un dünyaya bir demon getirmek istediği fantastik bir dünyada geçiyor, ancak ritüelin tamamlanması için onlara ilk doğmuş olanın kanı gerekmektedir, ama bunun kim olduğu bilinmemektedir. Cult, belirli bir doğum tarihine sahip tüm çocukları kaçırmaya başlar ve ritüeli gerçekleştirir. Göreviniz, çocukları kurtarmak ve krallığı kaçınılmaz bir yok olmaktan korumaktır. 1Quest, 90'ların başındaki oyunların eski tarzında tasarlanmıştır, geliştiriciler türün tüm karakteristik özelliklerini korumuş ve geçişi belirgin şekilde kolaylaştırmıştır, bu da şüphesiz birçok yeni oyuncuyu çekecektir. Hardcore geçiş hayranları için, eski oyuncuların tüm deneyimlerini ve bilgilerini gösterebilecekleri bir zorluk seviyesi seçeneği bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyun1Quest

PREMIUM SATIN ALIN

v1.04.000  Orijinal

15.02.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile 1Quest üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı