Normal Kayıp Telefon

Normal Kayıp Telefon
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Şubat 2017

Son zamanlarda mobil oyun geliştiricileri, bize kaliteli metin tabanlı stratejiler ve bulmacalar sunarak büyük bir memnuniyet yaşattı. Ancak bu kadar çok benzer oyunun olması, popülaritelerini kaybetmelerine neden oldu ve sonuç olarak sahneye, orijinal oyunların temel özelliklerini koruyarak değişim geçirmiş oyunlar çıkmaya başladı.
Bu şekilde, A Normal Lost Phone adlı yeni oyun, metin tabanlı strateji ve macera hikayesi olan görsel bir bulmaca oyunu arasında bir tür karışım sunuyor. Oyun, sokakta bir telefon bulduğunuz anda gelişmeye başlıyor, sorumlu ve dürüst bir insan olarak cihazı sahibine geri vermeye karar veriyorsunuz ve bunun için sahibinin adını öğrenmeye çalışıyorsunuz. Ancak telefonu incelediğinizde, bir dizi gizemli gerçek keşfediyorsunuz. Sonra ne oldu? Bunu oyunu oynayarak öğreneceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunNormal Kayıp Telefon

PREMIUM SATIN ALIN

v1  Orijinal

27.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Normal Kayıp Telefon üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı