Albion Online İstemcisi

Albion Online İstemcisi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Mart 2018

Albion Online, strateji unsurları ve tamamen açık bir dünya ile birlikte çok platformlu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur. Bu projede geliştiriciler, oyunculara bu oyun türünün tüm olanaklarını sunmayı tam anlamıyla gerçekleştirmiştir. Lonca kurma, zanaat, dünyayı keşfetme, tam rol stratejisi olanakları, inşaat, teknoloji geliştirme, tarım ve elbette Albion Online, size çatışmalar, savaşlar ve türün diğer unsurları ile dolu gerçek rol yapma dünyasına dalma fırsatı verecektir.
Albion Online'ın hikayesi, ortaçağ fantezi dünyasında gelişiyor ve geliştiriciler oyunculara sayısız PvP modunda yer alma imkanı sunuyor, ancak yalnız oynamayı tercih eden oyuncular da unutulmamıştır. Sonuç olarak, mükemmel grafikler ve geliştirilen gelişim ve yönetim sistemi dikkat çekmektedir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
17 kullanıcı değerlendirmesi
7.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAlbion Online İstemcisi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.17.70  Orijinal

20.07.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
58%

Oylar: 19

Yorumlar ile Albion Online İstemcisi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı