Alice Harikalar Diyarında: Alice'i Koş

Alice Harikalar Diyarında: Alice'i Koş
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    31 Temmuz 2016

Lewis Carroll'un "Alice Harikalar Diyarında" adlı eserinin mobil oyun yaratıcıları arasında eşi benzeri görülmemiş popülaritesinin bir başka kanıtı, yerli geliştiricilerden gelen yeni yatay koşu oyunu. Oyun, beklenen bir isim olan Alice Harikalar Diyarında: Alice'i Koş veya Ali̇sa Harikalar Diyarında: Koş! olarak adlandırılmıştır.
Oyun mekaniği, tür için klasik bir tarzda tasarlanmış olup, amacınız kahramanı yöneterek mümkün olan en uzun mesafeyi aşmaya çalışmak ve Kraliçe'nin kalesine ulaşmaktır. Görünüşte oyun mekanikleri açısından yeni bir şey yok, ancak oyunun atmosferi birkaç fazla sözü hak ediyor. Mükemmel bir şekilde seçilmiş renk paleti, sesli destek, atmosferik arka planlar, tüm bunlar oyuna eşi benzeri görülmemiş bir ambiyans katıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAlice Harikalar Diyarında: Alice'i Koş

PREMIUM SATIN ALIN

v1.01  Orijinal

31.07.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Alice Harikalar Diyarında: Alice'i Koş üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı