Öfkeli Norris

Öfkeli Norris
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Nisan 2016

Öfkeli Norris - Nome do desenvolvedor stüdyosunun ikinci oyun projesi, açıkça söylemek gerekirse ilk oyundan çok fazla fark yok, ama yine de bazıları var. Yazarların tasarladığına göre, Zalim Norris lakaplı ana karakter, çeşitli canavarlara ve yaratıklara korkunç bir nefret besliyor. O kadar nefret ediyor ki, gönüllü olarak şeytanları yok etmeyi kabul ediyor. Söylenen yapıldı. Daha büyük bir silah alarak, kahramanımız yaratıkların yok edilmesi için Haçlı Seferi'ne çıkıyor. Oynanışa çeşitlilik katan rastgele oluşturulmuş seviyeler ve rastgele düşmanlar var. Tüm bunları aşmanıza, oyun kontrol cihazlarının desteği yardımcı olacaktır.
Diğer yönlerden oyunlar oldukça benzer, pikselli grafik, kamera açısı, kontrol ve diğer oyun unsurları. Massive'de olduğu gibi, geliştiriciler çok oyunculu ve kooperatif savaşlara vurgu yapmışlar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÖfkeli Norris

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5  Orijinal

5.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Öfkeli Norris üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı