Aqua Moto Racing 2 Redux

Aqua Moto Racing 2 Redux
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    24 Mayıs 2016

Aqua Moto Racing 2 adı altında çıkan oyunun orijinal versiyonu, başlangıçta iOS platformu için piyasaya sürüldü ve olağanüstü bir popülarite kazandı. Oyun, harika grafikler, gerçekçi fizik, zengin bir dizi numara, geniş bir teknik ve harita seçeneği ile gerçekçi jet ski yarışlarını sunuyor. Tüm yarışların Yunanistan ve Mısır'ın renkli manzaraları ile ünlü kumlu plajlarının boyunca yapıldığını belirtmek gerekir.
Aqua Moto Racing 2 Redux - popüler yarışın Android versiyonu, orijinal Aqua Moto Racing 2 Redux'tan daha modern grafikler, yeni şampiyonalar ve başarılar, ayrıca daha dengeli bir oyun deneyimi sunuyor. Eğer ciddi simülatörlerin hayranıysanız veya güzel yerlerde yarış yapmayı seviyorsanız, Aqua Moto Racing 2 Redux tam size göre.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAqua Moto Racing 2 Redux

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

24.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Aqua Moto Racing 2 Redux üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı