Arcane Quest 2 RPG

Arcane Quest 2 RPG
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Kasım 2015

Arcane Quest 2 RPG - klasik masaüstü D&D oyunlarının tarzında yapılmış bir rol yapma oyunudur ve son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Geçmişin hitlerine benzer şekilde oyunun stilizasyonu, 30'larının üzerindeki ek bir kitleyi çekmekte ve 'olgun' oyunculara nostalji hissi yaşatırken, genç kullanıcıların geçmişin başyapıtlarına dokunmasına olanak tanımaktadır.
Bu klasik 'rol yapma oyununda' sizi fantastik bir krallıkta heyecan verici bir maceraya atılma fırsatı bekliyor. Yol boyunca hem soylu kahramanlarla hem de kötü karakterlerle karşılaşacaksınız ve karanlık yeraltı labirentlerinde orklar, troller, goblinler ve diğer masalsı dünyanın temsilcileriyle şiddetli çatışmalara gireceksiniz. Ancak, oyunun sonunda karanlık ve oldukça kasvetli bir hikaye olsa da, masalsı bir anlatımda olduğu gibi sizi hak edilmiş bir ödül bekliyor.
Genel olarak Arcane Quest 2, türün klasiklerine tamamen uymakta ve RPG için alışıldık hikaye çizgisine ek olarak, zengin bir nesne seti, savaş büyüleri, karakter gelişim sistemi ve geliştiricilerin beyanına göre 50 saatten fazla süren uzun bir oyun deneyimi sunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
4.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunArcane Quest 2 RPG

PREMIUM SATIN ALIN

v2.7.0  Orijinal

8.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Arcane Quest 2 RPG üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı