Arcane Quest HD

Arcane Quest HD
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Şubat 2017

Muhtemelen mobil cihaz sahiplerinin çok azı, rol yapma oyunlarının yalnızca masaüstü versiyonları, kağıt versiyonları olarak var olduğu zamanları hatırlayacaktır ve dijital versiyonların varlığı hakkında kimse henüz düşünmüyordu. Ancak tam o zamanlarda benzer projelerin yaratıcıları, daha sonra dijital rol yapma oyunlarının geliştirilmesinde başarıyla kullanılan türün temellerini attılar.
Bu nedenle, Arcane Quest oyunu başlangıçta yalnızca kağıt versiyonu olarak piyasaya sürüldü ve daha sonra dijital hale getirildi; bu arada, önemli bir süre boyunca oyun popülerliğini korudu ve bu tamamen anlaşılabilir, çünkü oyun mekaniği, karakterler, hikaye, hepsi yüksek kalitede gerçekleştirilmiş ve dijital versiyonu ayrıca mükemmel grafiklere sahip.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunArcane Quest HD

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

5.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Arcane Quest HD üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı