Kuzey Kutbu Koşusu: Kuzey'in Normu

Kuzey Kutbu Koşusu: Kuzey'in Normu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Mayıs 2016

Norm ve Yenilmezler, iyi kalpli bir kutup ayısı ve lemminglerin, Kuzey Kutbu'ndaki sonsuz buzul alanlarının ortasında zenginler için bir şehir inşa etmek isteyen büyük bir şirkete karşı verdikleri mücadeleyi anlatan bir animasyon filmidir. Kahramanlarımız, mücadele vermek için megakentin taş ormanlarına doğru yola çıkarlar. Pamuk gibi tüylü savaşçılarımızı birçok macera bekliyor.
Kuzey Kutbu Koşusu: Kuzey'in Normu - aynı isimli filmden esinlenen, yatay kaydırmalı, çok oyunculu bir çevrimiçi koşu oyunudur. Oyunculardan biri olarak, bitiş çizgisine birinci gelmek için mücadele edeceksiniz. Ancak, yarışın tüm katılımcılarının sadece koşmakla kalmayıp, çeşitli hileler yapmalarına, sarkıtlarla, şişelerle ve diğer nesnelerle birbirlerine saldırmalarına izin verildiğini unutmamalısınız; mesafede sportif asaletin yeri yok, sadece her ne olursa olsun kazanma arzusu var.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKuzey Kutbu Koşusu: Kuzey'in Normu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

27.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kuzey Kutbu Koşusu: Kuzey'in Normu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı