Available in English

Zırh Akademisi Şekil Verin!

Zırh Akademisi Şekil Verin!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Eylül 2015

Zırh Akademisi Şekil Verin! - arcade tarzı bir bulmaca oyunu olup, oyun süreci bulmacalar ve origami unsurlarını bir araya getirir. Oyunun her seviyesi, parçalara ayrılmış karmaşık bir kağıt figürü içerir; sizin göreviniz belirli bir süre içinde modeli tamamlamaktır. Süreci önemli ölçüde zorlaştıran bir durum, öğeleri genel resme rastgele yerleştirememenizdir; figürü belirli bir algoritmaya göre toplamanız gerekmektedir. Ardışıklığı çözmek de doğrudan sizin görevinizdir ve hata yaptığınızda zaman cezası alırsınız.
Bu tür bir oyun unsurlarının birleşimi, sizden yalnızca mantıksal düşünme yeteneği değil, aynı zamanda tepki hızı ve hızlı analiz yapma ve karar verme yeteneği de gerektirecektir. Tüm bunlar oyuna kıskanılacak bir dinamizm katmakta ve beyninizi iyi bir şekilde çalıştırma imkanı sunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZırh Akademisi Şekil Verin!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.054  Orijinal

18.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zırh Akademisi Şekil Verin! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı