Asfalt 7: Isı

Asfalt 7: Isı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    22 Ekim 2017

Asfalt 7: Isı - Gameloft'un yeni Asfalt yedinci bölüm ile Android'de yeni yarışların tadını çıkarın. Dünyanın dört bir yanındaki yeni pistlerde yarışın ve daha fazla yeni araba ile gözlerinizi şenlendirin. Gaz pedalı sonuna kadar basın ki motor devri maksimuma çıksın, lastiklerin yanık kokusu ve dumanı tekerleklerden fışkırsın ve kesinlikle finish çizgisine ilk ulaşın!

Her yarışta zafer kazandıkça para kazanın ve yıldızlar elde edin. Android'deki Asfalt 7'de yıldızlar, görevleri tamamladığınızda verilir: maksimum hıza ulaşmak, kazaya karışmak en fazla 4 kez gibi. Bir sonraki seviyeyi ve yeni arabaları açmak için maksimum para ve puan kazanmak için yolda çeşitli numaralar yapın: drift ile virajlara girin, rakiplerinizi pistten çıkartın ve maksimum fark ile birinci gelin.

Size yaklaşık 150 yarış yapma, 15 ligde yarışma fırsatı sunuluyor ve bunların hepsi 15 benzersiz pistte. Oyunda toplamda altı farklı oyun modu var. Elbette, sürüş yeteneklerinizi ölçmek ve kendi "modifiye" aracınızı göstermek isteyenler için çok oyunculu bir mod da mevcut!

Arabalar modifikasyona tabi tutulabilir, motor gücü, stabilizatörler, gövde dayanıklılığı gibi şeyler geliştirilebilir. Garajınızda Asfalt 7 Isı'ya birçok spor araba konuk olacak, şehir arabalarına daha çok benzeyen ucuzlardan, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Ford, Audi, BMW gibi pahalı süper arabalar kadar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
108 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.1.2h

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!
  • Boş alan gereksinimi: 1.11 Gb
  • Çok oyunculu: yerel, İnternet aracılığıyla

İndir oyunAsfalt 7: Isı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.2h  Orijinal. Mod: bir sürü para

27.08.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.

Asphalt 7: Heat oyunu için önbellek: arşivden klasörü açın ve bunu \/Android\/obb\/
- böyle olmalı: \/Android\/obb\/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM\/
- apk'yı kurun, oyunu başlatın!<\/small><\/p>

Çalışma?
75%

Oylar: 92

Yorumlar ile Asfalt 7: Isı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı