Oyuncakların Savaşı

Oyuncakların Savaşı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Dövüş

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    04 Temmuz 2015

Oyuncakların Savaşı - oldukça umut verici, ancak bugüne kadar en azından tartışmalı bir proje. Peki, bunun belirsizliği nedir, diye sorabilirsiniz. Aslında bunu bir kez daha gördük. Genç bir geliştirme stüdyosu, bir dizi geçiştirilmiş projeden sonra, değerli bir şey yapmaya karar verir ve bir sürü hatayla dolu tamamlanmamış bir Beta sürümü piyasaya sürer. Ve Oyuncakların Savaşı bunun parlak bir örneği, ama yaratıcılarına saygı duymak lazım, eksikliklere rağmen proje gerçekten iyi.
Oyuncakların Savaşı - canlı grafikleri ve parlak animasyonları, basit kontrolleri, geniş yükseltme, gelişim ve özelleştirme olanakları ile dinamik bir dövüş oyunudur. Ancak karakter seçiminden ayrı olarak bahsetmek gerekir; bunlar çeşitli oyuncak askerler, şövalyeler, çizgi film canavarı, transformerler ve diğer tür temsilcileridir. Umarız geliştiriciler hataları düzeltir ve oyun şu anda olduğu gibi sadece seçkin cihazlarda değil, tüm cihazlarda çalışır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
4.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunOyuncakların Savaşı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.01.344   Orijinal

4.07.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Oyuncakların Savaşı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı