Battleship vs Submarine Gold

Battleship vs Submarine Gold
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    01 Mayıs 2015

Son zamanlarda çoğu arcade, artık oldukça sıkıcı hale gelmiş zombi ve canavar hikayelerine veya en iyi ihtimalle vampirlere dayanıyor. Korku hikayelerinden bıktınız mı? İşte size güzel bir haber.
Battleship vs Submarine Gold, deniz temalı dinamik bir arcade oyunudur. Arcade oyun tarzına rağmen geliştiriciler oldukça iyi bir hikaye akışı oluşturmuş. Oyun, İkinci Dünya Savaşı döneminde, Pasifik Okyanusu'nda bir Alman denizaltısının neredeyse tüm müttefik filosunu yok ettiği ve yüzey gemilerinin koruması altında Hindistan Okyanusu'na sorunsuz bir şekilde geçtiği zamanlarda geçiyor. Bu kadar cesur bir hareket elbette cezasız kalamazdı ve müttefikler denizaltıyı aramak için en iyi denizaltı avcısını gönderiyor. Siz, denizaltıyı yok etmek için gönderilen bir anti-denizaltı gemisinin komutanı rolünü üstleneceksiniz. Ancak hedefi bulmak için birçok zorluğun üstesinden gelmeniz gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBattleship vs Submarine Gold

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

1.05.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Battleship vs Submarine Gold üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı