En İyi Keskin Nişancı: 3D Avcı

En İyi Keskin Nişancı: 3D Avcı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    11 Ekim 2018

Atış poligonu, mobil platformlarda oldukça popüler ve yaygın bir türdür, ancak bu türdeki oyunların hayranlarını genellikle hayal kırıklığı beklemektedir, çünkü çoğu atış poligonu düşük kalitededir, ancak bu alanda oldukça kaliteli projeler de bulunmaktadır.
Yeni oyun olan En İyi Keskin Nişancı: 3D Avcı, klasik atış poligonu oyun mekanikleri çerçevesinde geliştirilmiştir, bu arada geliştiriciler de bir dizi ilginç oyun imkanı sunmuşlardır. Bu nedenle, kendinizi alışıldık zombilerden gerçek tarih öncesi canavarlara kadar tamamen farklı hedeflere ateş açma konusunda denemeniz gerekecek. Diğer taraftan, hedefleri yok etmeye, silahları geliştirmeye ve yenilerini satın almaya devam edeceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunEn İyi Keskin Nişancı: 3D Avcı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.11  Orijinal. Mod: bir sürü para

3.10.2018 - Çölün ortasına atlayın ve avınıza başlayın - silahınızı hemen hazırlayın! Bu güncelleme, hataları düzeltmenizi ve performansı artırmanızı sağlıyor.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v1.10  Orijinal. Mod: bir sürü para

v1.09  Orijinal. Mod: bir sürü para

v1.08  Orijinal

Yorumlar ile En İyi Keskin Nişancı: 3D Avcı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı