Biker Mice: Mars Attack!

Biker Mice: Mars Attack!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Eylül 2016

Biker Mice from Mars - 90'ların başında yayımlanan bir Amerikan animasyon dizisi, Mars'tan zorunlu olarak ayrılmak zorunda kalan bir grup bisikletçi fareyi anlatıyor. Ancak uçuş sırasında kahramanlarımız bir kaza geçirir ve dünyamızda, Chicago şehrine iniş yapmak zorunda kalırlar. Burada bir kadın mekanik ile tanışır ve onun garajında yaşamaya başlarlar. Ancak kısa bir süre sonra plutarcanlar Dünya'ya saldırır, kaynaklarını kendi amaçları için kullanmak üzere, bu andan itibaren hikaye gelişmeye başlar.
Biker Mice: Mars Attack! - o meşhur animasyondan esinlenen sıra tabanlı bir stratejidir, oyunun hikayesi orijinal hikaye için bir tür ön hikaye niteliğindedir. Oyun mekaniği, türün alışık olunan şeklinde tasarlanmıştır. Böylece Biker Mice: Mars Attack! sadece animasyonun hayranlarını değil, tüm sıra tabanlı strateji tutkunlarını da memnun edecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBiker Mice: Mars Attack!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.9  Orijinal

23.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Biker Mice: Mars Attack! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı