bit Dungeon

bit Dungeon
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Mayıs 2024

bit Dungeon - en popüler piksel rol yapma oyunlarından birinin ön hikayesi, bu bize her şeyin nasıl başladığını anlatacak. Ve böylece, karanlık bir zindanda uyanıyorsunuz, orada ne kadar süre kaldınız, saatler mi yoksa günler mi, hatırlamıyorsunuz, aslında pek bir şey hatırlamıyorsunuz. Tek emin olduğunuz şey, eşinizin tehlikede olduğudur. Zindanı dikkatlice inceleyerek bir kılıç buluyorsunuz ve hemen bir çıkış aramaya koyuluyorsunuz. Hücreden çıkınca dev bir nemli zindanda, canavarlardan, yaratıklardan ve diğer ölümsüzlerden oluşan bir kalabalıkla karşılaşıyorsunuz. Agresif yerli halkın ordularını aşarken, göreviniz eşinizi bulmak ve onu yer altı yaratıklarının pençelerinden kurtarmaktır.
Genel olarak bit Dungeon, türün tüm vazgeçilmez unsurlarıyla klasik bir roguelike'dır, ancak geliştiriciler oyun deneyimini masaüstü rol yapma oyunlarına özgü unsurlarla zenginleştirmiştir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
8.2
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev3.50

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 5.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 100 Mb

İndir oyunbit Dungeon

PREMIUM SATIN ALIN

v3.50  Tam

28.05.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile bit Dungeon üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı