BlitzKeep

BlitzKeep
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Aralık 2015

Neyse ki, yine de BlitzKeep adlı orijinal bir arcade'de macera zamanı geldi. Bu sefer cesur bir kahraman, bir şövalye klanının ve birkaç kralın soyundan gelen biri olarak oynayacaksınız. Doğduğunuz adaya korkunç bir felaket geldi, sinsi bir büyücü bu kara parçası üzerinde korkunç bir lanet bıraktı ve şimdi adanın tüm sakinleri, birisi büyücüyü yok edip laneti bozana kadar acı çekmek zorunda. Peki, bu işe en uygun kişi kim?
Oynanış, pinball ve RPG arasında bir şeydir, oyun her biri canavarlara ve tuzaklara dolu olan seviyelere ayrılmıştır. Göreviniz, vektörler aracılığıyla karakterin hareket yönünü ve hızını seçmek, böylece tehlikeli bölgeden çıkmaya çalışmaktır. Bunu başarmak oldukça zor olacak ve sık sık öleceksiniz. İşte burada size özel yetenekler ve benzersiz eşyalar yardım edecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBlitzKeep

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5.1  Orijinal

6.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile BlitzKeep üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı