BloXout

BloXout
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Mart 2015

Arkanoyd, 1986 yılında arcade oyunları için geliştirilen bir oyundur. O zamandan beri Arkanoyd, tüm oyun platformlarında piyasaya sürüldü ve milyonlarca kopya sattı; bu oyunun birçok varyasyonu ve klonu bulunmaktadır. Bu oyunun değişim tarihçesi de oldukça zengin, teknoloji geliştikçe ve oyunlara olan talepler değiştikçe Arkanoyd da değişti ama bir şey değişmedi - oyun mekaniği. Bu oldukça basit; platformu yöneterek ekranın üst kısmında bulunan tüm blokları kırmak için topun hareketini kontrol etmelisiniz. Görünüşteki basitliğine rağmen, oyun deneyimi muazzam bir büyüye sahip ve bir kez oynadıktan sonra onu bırakmanız mümkün değil.
BloXout, Android için mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş klasik bir arcade oyununun versiyonudur. Oyunun yaratıcıları, ünlü oyun mekanizmasını temel alarak, bir dizi yenilik ekleyip, özgün grafik çözümleri kullanarak, bize klasik bir esere tekrar dokunma fırsatı sundular. Arkanoyd, zengin tarihine rağmen asla geçerliliğini yitirmeyecek oyunlardan biridir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBloXout

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

8.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile BloXout üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı