Zıplayan Halkalar

Zıplayan Halkalar
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Temmuz 2018

Zıplayan Halkalar - Bu, topun uçuş trajektorisini doğru bir şekilde hesaplamanız gereken çok basit ve eğlenceli bir zaman öldürücüdür. Oyundaki kontrol maksimum derecede basittir ve sadece tek parmak kullanılarak gerçekleştirilir; topu biraz daha yükseğe atmak için ekranın herhangi bir yerine dokunabilirsiniz. Ayrıca, oyundaki arka planlar ve toplar değişecek şekilde çeşitlilik sağlanacaktır. Paraları toplayın ve kendi benzersiz basketbol topunuzu elde edin. Basit ve eğlenceli olan bu arcade oyunu sizi uzun süre meşgul edecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
8.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZıplayan Halkalar

PREMIUM SATIN ALIN

v3.1.1  Mod: bir sürü para

14.07.2018 - Alaska'nın karları arasında bir yere tavuğu sepetinize atmak mı? Çin'de bir hamburgerle üç sayılık atış yapmak mı? İmkansız hiçbir şey yok!
- Artık daha fazla sahtekar yok! Her şeyin başladığı o meşhur basketbol simülatörü yeniden sahnede - yeni, şaşırtıcı sahalar ve birçok farklı top ile.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v3  Mod: bir sürü para

v1.2  Orijinal

Yorumlar ile Zıplayan Halkalar üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı