Top Gear: Karavan Çarpması

Top Gear: Karavan Çarpması
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    07 Ocak 2017

Top Gear, İngiliz BBC stüdyosu tarafından yayınlanan popüler bir otomobil televizyon şovudur. Ancak projeye olan ilgi o kadar büyüktür ki, dünya genelinde hemen hemen her ülkede izlenmektedir. Dahası, BBC, Top Gear temalı bir dizi oyun da yayımlamıştır. Projeye olan bu türden bir popülarite, otomobil taşıtlarının test edilmesindeki olağanüstü yöntemlerle açıklanmaktadır; bunlar arasında otomobil römorkları ve çekiciler de bulunmaktadır. İşte bu durum, Top Gear: Karavan Çarpması adındaki yeni oyun projesinin temelini oluşturmuştur.
Top Gear: Karavan Çarpması, ana görevinizin birbiri ardına dizilmiş mümkün olduğunca çok çekiciyi yok etmek olduğu bir arcade oyunudur. Bunu yaparken çeşitli otomobil tekniklerini kullanacaksınız ve başlangıçta sadece arabalarla başlayacaksınız; ancak gelişimle birlikte kendi jet otomobil merminizi tank zırhıyla oluşturabileceksiniz. O zaman çekicilerin tabii ki yaşam şansı kalmayacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTop Gear: Karavan Çarpması

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5  Mod: bir sürü para

7.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v1.5.2  Orijinal

Yorumlar ile Top Gear: Karavan Çarpması üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı