Gömülmüş Kasaba 2

Gömülmüş Kasaba 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Nisan 2019

İnsanlığın en korkunç tahminleri gerçek oldu - zombiler gezegeni istila etti ve burada kendi kurallarını koyuyorlar. Onlar korkunç, dehşet verici ve görünüşte yenilmezler. Neredeyse herkes enfekte oldu, başka bir çıkış yok, tek çare irade gücü, heyecan ve bu pislikle başa çıkmak için kendinizin geliştirmesi gereken yeni bir silah edinmektir. Havada düşmanlık, öfke ve öfke dolu. Kanibalizm için her şeyi göze alanlar, bu gezegeni kendi evleri yapmak için mücadele ediyorlar. Diğer hayatta kalanlarla bir araya gelme zamanı, tehlikeyle başa çıkmak için. Ancak zafer sonrası rahatlamayı önermiyorum, çünkü köşeyi döndüğünüzde sizi okula hazırlanan şeyden çok farklı bir şey bekliyor olabilir.
Dört karakter, özgün hikayeleriyle, yirmiden fazla öngörülemez son, diğer hayatta kalanlarla etkileşim, yüzlerce dövme unsuru, geniş bir keşif haritası, bulmacalar ve yan görevler - ve bunlar sadece bu heyecan verici oyunun bir kısmı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGömülmüş Kasaba 2

PREMIUM SATIN ALIN

v3.0.0  Orijinal

3.04.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
25%

Oylar: 4

v1.0.14  Orijinal

Benzer üzerinde Gömülmüş Kasaba 2

Yorumlar ile Gömülmüş Kasaba 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı