Komutanın Çağrısı

Komutanın Çağrısı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Ocak 2016

Muhtemelen hayatında en az bir kez "Yılan" ya da onun benzerlerini oynamamış bir oyuncu bulmak zor olacaktır. Bu oyun, birkaç on yıldır zaman öldürücülerin arasında önceliği sağlam bir şekilde elinde tutuyor. Elbette zamanla yılanın kendisi değişime uğradı fakat oyun mekaniği aynı kaldı. Oyun geliştiricileri ise her seferinde popüler arcade'in oyun mekaniklerini kendi projelerinde kullanmaktan vazgeçmiyorlar.
Komutanın Çağrısı - piksel tarzında bir aksiyon arcade oyunudur. Oyun mekaniği ise şudur: komutanınızla yani sizinle sıkı bir şekilde bağlı olan bir ekibi yöneterek, oyun alanında koşarak düşman askerlerini yok etmek sizin görevinizdir. Ekip üyeleriniz aynı zamanda bir tür yılanı temsil edecektir, bu da elbette yönetimi ve genel oyun sürecini etkileyecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKomutanın Çağrısı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.2  Orijinal

23.01.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Komutanın Çağrısı

Yorumlar ile Komutanın Çağrısı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı