Top Mermisi Ailesi

Top Mermisi Ailesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Mart 2017

Top Mermisi Ailesi - yaratıcıların projede zaten herkesin iyi bildiği oyun mekaniklerini kullanmaya karar verdiği oyunlardan biri, bunu alışılmadık ve orijinal bir şekilde sunarak. Yani, amacınız, benzersiz özelliklere sahip toplarla eğlenceli karakterlerden oluşan bir aileyi bir yerden bir yere ulaştırmak. Bu işlem, atışın yörüngesini ve gücünü ayarlayarak gerçekleştirilir, ancak daha önce de belirtildiği gibi, her bir topun ve karakterin kendine özgü özellikleri vardır, bu yüzden bunları da göz önünde bulundurmak gerekir.
Evet, oyun mekaniği yeni değil, ama oyunun sunumu, icrası, içeriği ve grafik unsurları tamamen yeni bir tarzda yapılmış, bu yüzden fizik unsurları içeren arcade bulmacaları hayranlarının kesinlikle Top Mermisi Ailesi'ni denemesi gerekiyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTop Mermisi Ailesi

PREMIUM SATIN ALIN

v0.97  Açık

14.03.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Top Mermisi Ailesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı