Kale Ustası 3D

Kale Ustası 3D
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Haziran 2015

Kale Ustası 3D - bu oyunun türü, Android için gerçek zamanlı strateji, Diablo dinamiği ile kalelerin kuşatılması. 600 oyuncuyla küresel savaşlar size büyük bir heyecan ve deneyim sunacak! Bu türdeki stratejilerden biri olarak, akıllı telefonlar ve tabletler ile 300 x 300 oyuncu ile oyun oynama imkanı sunan ilklerden biridir!

Ön Hikaye: İnsanlar kibirleri ve açgözlülükleri yüzünden Tanrıların dikkatinden ve iyiliğinden mahrum kaldılar. Tüm 45 kaleleri, cehennemden çıkan kötü ordular tarafından ele geçirildi.
Son umut, hayatta kalan genç varis, tüm şövalye ordusu bir araya gelip son bir karşı saldırı yapmak ve Gaia kalesini geri almak için toplanır.

Klasik RPG oyununa dalın! Yetenek özelliklerini belirleyerek kendi eşsiz kahramanınızı yaratın. Ardından karakterinizi 3 sınıftan biriyle geliştirin: tek elli kılıç kullanan paladin, iki kılıç kullanan şövalye, iki elle kılıç kullanan güçlü şövalye. Kahramanınızı, 27 tür silah ve 9 zırh seti ile donatıp silahlandırabilirsiniz.

Kötü orduları yenin ve kalenin meşru yöneticisini kurun. Casusluk becerilerinizi kullanarak birliklerinizi yeniden konuşlandırın ve savaşların seyrini değiştirin! Mutlak silahı elde etmek için - Zeus'un Kılıcı! Zeus'un kızı olan kalbinizi fethedin. Ayrıca oyunda, kaleye silah, zırh, yüzük ve iksir satan satıcıları başarılı bir şekilde bulduğunuzda, kalenin sakinleri ve yöneticileri ile ilişkilerinizi geliştirme imkanı da mevcuttur!

Rusça: bilinmiyor

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKale Ustası 3D

PREMIUM SATIN ALIN

v1.09  Orijinal. Orijinal

8.06.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kale Ustası 3D üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı