Castlefall

Castlefall
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Nisan 2015

Castlefall - basit ve anlaşılır fakat yine de son derece sürükleyici bir oyun mekaniğine sahip, ilgi çekici bir dokunmatik arcade oyunudur. Ana göreviniz düşmanın kalesini yok etmek ve bunu yapmak için kaleyi toplarla vurmanız gerekiyor. Oynanış şu şekilde; topun şarj edilmesinden sonra, topunuz aydınlatılacak ve zamanında topa basarak ateş etmeniz gerekecek. Oyun alanında her iki tarafta da bir dizi top olacak ve görünüşte basit olan bu görev, bu durum nedeniyle oldukça zorlaşacak.
Görsel olarak Castlefall, Android için şık bir monokrom tasarımda sunulmakta ve bu da harika bir atmosfer yaratmaktadır. Sanal rakibinize karşı oynamanın yanı sıra, gerçek oyuncularla da, hem arkadaşlarınızla hem de dünyanın dört bir yanındaki rakiplerle savaşma imkanı bulacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunCastlefall

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

6.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Castlefall üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı