Celes Arca

Celes Arca
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    29 Haziran 2012

Celes Arca - Android için ilginç bir hikayeye sahip harika çok oyunculu çevrimiçi RPG. Bu oyunda birçok çeşitli unsur bir araya gelerek büyük bir oyuncu kitlesini çekiyor. Animeden, çok sayıda karakterden, benzersiz canavarlardan, canlı ve renkli mekanlardan, kahramanınızın gelişimi için birbirinden çok farklı birçok yoldan bahsediyoruz. Basit bir zanaatkârı veya cesur bir savaşçıyı seçebilir, eşyalar üretebilir veya yeni mülkleri fethedebilirsiniz. Yukarıda belirtilenlerin yanı sıra oyunda gerçek bir sihir var ve görevler gerçekten önemli ve ciddidir!
Teknik tarafı hakkında ne söyleyeceğinizi bilemiyorum. Her şey süper düzeyde! Grafik kalitesi ve mekanların, manzaraların detaylarının çizimi gerçekten şaşırtıyor. Ve kullanışlı kontrol, oyun deneyimini unutulmaz kılacak!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunCeles Arca

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

29.06.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Celes Arca üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı