Gökyüzü Saldırısı

Gökyüzü Saldırısı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Nisan 2015

Gökyüzü Saldırısı - uzay temalı kaydırmalı nişancı oyunu, geliştiricilerin geçmişin klasik oyunlarından ana fikri alıp bir dizi yeni unsur ekledikleri bir yapım. Oyun, uzak bir gelecekte geçiyor; kanlı uzaylı işgalciler Dünya'ya saldırıyor, insan orduları saldırının ilk günlerinde neredeyse tamamen yok ediliyor. Ve siz insanlığın son umudusunuz. Bir savaş kruvazörünün kontrolüne geçerek uzaylı ordularını yok etme görevini üstleniyorsunuz.
Oynanış, geçmişin klasik uzay nişancı oyunları tarzında, yatay ekran hareketi, basit kontroller, yüzlerce farklı düşman, ateş denizi ve binlerce atış ile gerçekleştirilmiştir. Ancak geliştiriciler, oyun deneyimini çeşitlendirmek için rol yapma oyunu unsurlarını eklemeye karar verdiler. Düşmanları yok ettiğinizde deneyim puanları ve ödüller kazanacaksınız, bunları geminizi ve karakterinizi geliştirmek için harcayabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGökyüzü Saldırısı

PREMIUM SATIN ALIN

v2.9.9  Orijinal

14.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Gökyüzü Saldırısı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı