Hyper Force - Uzayda Ateş Etme

Hyper Force - Uzayda Ateş Etme
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Eylül 2016

Belki de en popüler ve tanınmış kaydırmalı nişancı, Sky Force adındaki hava nişancı oyunudur. Ancak mobil platformlarda da Hyper Force - Uzayda Ateş Etme gibi azımsanmayacak kadar değerli örnekler bulunmaktadır.
Hyper Force - Uzayda Ateş Etme, uzay ortamında dikey bir kaydırmalı nişancı oyunudur. Çoğu benzer oyunda olduğu gibi, hikaye oldukça yüzeyseldir; yalnızca bir üst aklın insanlığı köleleştirmeye çalıştığı ve şimdi sadece sizin gezegeni kurtarıp düşmanın tüm askeri birimlerini yok etmeniz ve ardından da patronu yenmeniz gerektiği bilinmektedir.
Oyun süreci klasik bir şemaya sahiptir; uçun, ateş edin, yok edin, ödülleri toplayın. Elde ettiğiniz başarılar ile yeni bir gemi satın alabilir veya mevcut geminizi geliştirebilirsiniz. Harika grafikler ve renkli animasyonlar, oyun deneyimine daha da fazla çekicilik katacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHyper Force - Uzayda Ateş Etme

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

6.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Hyper Force - Uzayda Ateş Etme üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı