Chibi Kralları

Chibi Kralları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    25 Haziran 2015

Chibi Kralları - birden fazla oyuncunun olduğu çevrimiçi rol yapma oyununda, mevcut ırklardan birini seçerek masalsı bir dünyayı fethetmeye çıkıyorsunuz. Oyun RPG olarak tanıtılsada, strateji unsurları da içeriyor. Tüm savaşlar çeşitli modlarda geçiyor; burada düşünceli taktiksel ele geçirmeler, dinamik duvara duvar savaşları, kule savunma türünden savunma unsurları ve PvP savaşları mevcut. Ayrıca, bir inşaat simülatörü unsurları da var, zira masalsı dünyanın hükümdarının yaşaması gereken bir yer olmalı, bu yüzden kalenizi inşa edin ve güçlendirin. Başarılı bir askeri sefer tamamlamak için güçlü ve eğitimli bir orduya ihtiyacınız olacak.
Tüm oyun dünyası 300'den fazla seviyeye bölünmüş durumda; bu haritalardaki tüm savaşları kazanarak Akaros'un taçını alacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunChibi Kralları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.6  Orijinal

25.06.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Chibi Kralları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı