Medeniiyetin Kökeni

Medeniiyetin Kökeni
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Ekim 2016

Genel anlamda, Medeniiyetin Kökeni adlı yeni çok oyunculu gerçek zamanlı strateji, alışılmış oyun olanaklarıyla birlikte klasik bir tür temsilcisidir. Ancak geliştiriciler tarafından gerçekleştirilen bazı ilginç buluşları da belirtmek gerekir.
Oyun süreci, sadece gerçek zamanlı strateji, çevrimiçi strateji, ekonomik strateji ve şehir kurma simülatörü unsurlarını değil, aynı zamanda rol yapma oyunu unsurlarını da bir araya getiriyor. İkinci ilginç çözüm ise oyunda kullanılan oldukça geniş bir zaman dilimidir; bu, gelişim olanaklarınızı en üst düzeye çıkarmanızı sağlayacaktır. Tüm olaylar Avrupa topraklarında gelişiyor, bu nedenle ilerledikçe bu topraklarda farklı zamanlarda yaşayan pek çok tarihi kişilikle karşılaşacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMedeniiyetin Kökeni

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

26.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Medeniiyetin Kökeni üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı