Çılgın Tavuk Korsanları

Çılgın Tavuk Korsanları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Ocak 2015

Çılgın Tavuk Korsanları - on yıldan fazla bir süre önce doğan mega-popüler markanın geri dönüşü ve bu süre zarfında tüm oyun platformlarına taşınarak toplamda 80 milyondan fazla indirme toplamayı başardı. Bu tür bir başarı oldukça basit bir şekilde açıklanabilir; dinamik ve heyecan verici oyun mekanikleri, karizmatik ve komik karakterler, harika grafikler ve mükemmel ses efektleri, bize mükemmel bir zaman öldürücü sunuyor.
Bu sefer oyunun olayları bir cennet adasında, korsanların sığınağında geçiyor. Peki, hazine ve servet olmadan bir korsan adası hayal edilebilir mi? Tabii ki hayır. İşte girdiğiniz yer tam da böyle bir yer, ama her şey bu kadar basit değil. Atol, tek bacaklı korsan, tüfekçi, horoz, hazine avcısı gibi yerel halkla dolu ve adanın bu kararlı sakinleri, ganimetlerinizi vermek için savaşmadan teslim olmaya hiç niyetli değiller. Bu yüzden, hazineyi elde etmek ve köpekbalıklarına yem olmamak için, fırtınalı bir çatışmada galip gelmeli ve tüm kanatlı orduyu yenmelisiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÇılgın Tavuk Korsanları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

15.01.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Çılgın Tavuk Korsanları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı