Karanlık Piksel İkon Paketi, Nova/Apex

Karanlık Piksel İkon Paketi, Nova/Apex
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Temalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Ocak 2017

Nova Launcher, Apex Launcher gibi popüler launcher'lar, yalnızca çeşitli süslemeler ve grafik modernizasyonlarıyla ilgilenenler arasında değil, aynı zamanda optimizasyon ve modernizasyon meraklıları arasında da yaygındır. Bu launcher'lar, çalışma alanını her türlü ihtiyaç ve talebe göre ayarlamaya olanak tanıyan geniş bir işlevselliğe ve özelliklere sahiptir. Sonuç olarak, bu uygulamalar için her gün birçok farklı eklenti ve modifikasyon piyasaya sürülmektedir.
Karanlık Piksel İkon Paketi, Nova/Apex - en popüler launcher'lar olan Nova Launcher ve Apex Launcher için karanlık stil ile yapılmış bir ikon setidir, ancak desteklenen uygulamaların tam listesi onlarca olduğu için neredeyse herkes Dark Pixel Icon Pack, Nova/Apex'i cihazında deneyebilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaKaranlık Piksel İkon Paketi, Nova/Apex

PREMIUM SATIN ALIN

v28  Orijinal

15.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Karanlık Piksel İkon Paketi, Nova/Apex üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı