Dash Masters

Dash Masters
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    24 Ağustos 2016

Dash Masters adlı yeni arcade zıplama oyununun hikayesi uzak gelecekte geçiyor, kurnaz uzaylılar yalnızca anavatanımızı ele geçirmekle kalmadı, aynı zamanda Dünya'nın neredeyse tüm nüfusunu da yok etti. Hayatta kalan az sayıda insan yer altına indi ve burada sadece tam teşekküllü şehirler değil, aynı zamanda laboratuvarlar da kurdular. Yer altındaki bilimsel merkezlerde yıllarca uzaylıların saldırısını kırabilecek silahlar geliştirildi ve nihayetinde, uzaylıların yuvasının tam kalbine girmeye ve işgalcileri yok etmeye yardımcı olacak bir kostüm yaratmayı başardılar.
Dash Masters - iyi grafiklere ve dinamik bir oyun akışına sahip bir arcade zıplama oyunu, bu da size birkaç boş dakikanızı eğlenceli ve neşeli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDash Masters

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

24.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Dash Masters üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı