Dash Quest 2

Dash Quest 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    22 Ekim 2019

Dash Quest 2 - Android için heyecan verici bir macera oyununun ikinci bölümü. Antik, akla hayale sığmayan bir kötülük gölgeler diyarından çıktı ve dünyaya yeniden tehdit oluşturuyor. Zar, Lich Efendisi, geri dönüyor. Yaratılışının başarısızlığı için intikam almak istiyor. Dünyayı bir kez ve sonsuza dek yok etmekle yemin etti. Dash'ın soyundan gelenine, atalarından aldığı kaderi yerine getirmesinde yardımcı olun, dünyayı kurtarın ve halkına umudu geri getirin. Farklı canavarların kalabalıkları arasından yolunuzu açın ve keserek geçin, bu dünyanın geniş topraklarını keşfedin, antik kalıntıları bulun, çeşitli güçlendiricileri toplayın ve zafer için ileriye doğru devam edin.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5.5
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.1+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!

İndir oyunDash Quest 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  X32. X64

22.10.2019 Dash Quest 2 geldi! Kılıcını al ve mirasını kucakla, krallığı kötü Zaru'dan kurtar! Retro koşucu mobil cihazınıza geri dönüyor!
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Dash Quest 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı