Ölümcül Günlükler

Ölümcül Günlükler
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Kasım 2018

Ölümcül Günlükler - anlatı tarzında yapılmış etkileşimli bir metin macerasıdır. Oyun, şanssız bir banka çalışanı olan John Riggs hakkında, büyük bir miktar parayı kart oyununda kaybettikten sonra borcunu kapatma yolları aramak zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Elbette ki böyle bir durum, kahramanımızı şehrin en kötü yerlerine götürecek ve katılmak zorunda kalacağı olaylar, alışık olduğu şeylerden oldukça uzaktır.
Ölümcül Günlükler'in özelliği, metin hikayesinin sunumuna olan yaklaşımıdır, kahramanın günlüğünü okur gibi olacak ve onun yaşamına katılacaksınız, bu da sadece tüm hikayeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmenizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda bazı olayları da kendiniz değiştirme imkanı sunacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÖlümcül Günlükler

PREMIUM SATIN ALIN

v2.1.2  Orijinal

26.11.2018 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:androidfox42androidfox42
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v2.0  Orijinal

Yorumlar ile Ölümcül Günlükler üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı