Ölüm Yarışı Rakipleri 3D

Ölüm Yarışı Rakipleri 3D
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Temmuz 2017

Ölüm Yarışı Rakipleri 3D - Android için oldukça iyi grafiklere sahip yeni yarışlar. Şehirdeki farklı ulaşım araçlarıyla dolu sokaklarda sürüş yeteneğinizi ve becerinizi gösterin!
Ölüm Yarışı oyununda amacınız sadece bitiş çizgisine en kısa sürede ulaşmak değil, aynı zamanda görevleri yerine getirmek ve para toplamaktır. Ne kadar çok para toplarsanız, yeni araçlar o kadar hızlı açılır ve çok sayıda araç vardır; her biri dış görünüşü ve özellikleriyle benzersizdir.

Yarışı üstten ve arkadan izleyerek şık özel efektleri görebileceksiniz: çarpışmalar, kazalar, devrilmeler ve hatta araçların patlamaları. Yarışların yapıldığı haritalar çok güzel tasarlanmıştır; köprüler, binalar, ağaçlar, su birikintileri ve daha fazlası ile karşılaşacaksınız. Yarış aracınızı ise ivmeölçer yardımıyla kontrol edeceksiniz; sadece hassasiyet ayarı eksik, ama yine de hızlıca alışacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÖlüm Yarışı Rakipleri 3D

PREMIUM SATIN ALIN

v2.8  Orijinal

23.07.2017 -Bilinmiyor
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ölüm Yarışı Rakipleri 3D üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı