Kazı İstasyonu

Kazı İstasyonu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Nisan 2017

Kazı İstasyonu - maden çıkarma istasyonunu kontrol altına almanız gereken kaliteli bir tıklayıcı. Güçlerinizi denemeniz gereken tamamen yabancı bir gezegende başlıyorsunuz. Oyuna yalnızca bir sondaj makinesi ile başlıyorsunuz, ancak doğru oyunla birlikte, hemen baştan teknik yeteneklerinizi önemli ölçüde genişletme fırsatına sahip olacaksınız.
Genel olarak Kazı İstasyonu, ekranınıza dokunarak kaynak topladığınız, sondaj istasyonlarınızı geliştirdiğiniz, yeni istasyonlar inşa ettiğiniz ve eski olanları genişlettiğiniz, görünüşte yeni bir şey olmayan alışıldık bir tıklayıcıdır, ancak geliştiriciler oyunculara dikkate değer sayıda modül kullanma imkanı verdiler, bu yüzden hangi durumlarda neyin daha iyi kullanılacağını düşünmek zorunda kalacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKazı İstasyonu

PREMIUM SATIN ALIN

v6  Mod. Orijinal

15.04.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kazı İstasyonu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı